HD9.us

Përgjigjja për CDA në: Holanda nuk heq dot vizat Top Channel Albania News Lajme


Time: 02:12

Holanda nuk mund të rikthejë vizat në mënyrë të njëanshme për Shqipërinë. Kjo, për arsye subjektive, pasi kriminaliteti shqiptar, megjithëse në vëmendje të autoriteteve, nuk është aq i lartë sa përflitet, por edhe për arsye objektive, pasi vendimi i përket Komisionit Europian.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:39
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.53512406349182

bot....!