HD9.us

ZGURI KERKON TE NDRYSHOJE SA ME PARE KODI ZGJEDHOR News, Lajme Kanali 8


Time: 02:43

https://www.facebook.com/Kanali7News
https://twitter.com/kanali7news
Main news of the day in Albanian language.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
HYJNE NE FUQI TARIFAT E LARTA TE BASHKIMIT EUROPIAN PER MALLRAT AMERIKANE, NIS HAKMARRJA LAJM
HYJNE NE FUQI TARIFAT E LARTA TE BASHKIMIT EUROPIAN PER MALLRAT AMERIKANE, NIS HAKMARRJA LAJM
Time: 01:41
SHTYPI I DITES ME TITUJT E GAZETAVE E MERKURE 29 NENTOR 2017 - News, Lajme - Kanali 7
SHTYPI I DITES ME TITUJT E GAZETAVE E MERKURE 29 NENTOR 2017 - News, Lajme - Kanali 7
Time: 07:39
AKSIDENTOHEN RENDE DY TE MOSHUARA NE TIRANE, DREJTUESI I AUTOMJETIT HUMBET KONTROLLIN LAJM
AKSIDENTOHEN RENDE DY TE MOSHUARA NE TIRANE, DREJTUESI I AUTOMJETIT HUMBET KONTROLLIN LAJM
Time: 00:32
OKB «SHERBIMI I GAZETAREVE NDAJ PUBLIKUT, I PAÇMUESHEM» - News, Lajme - Kanali 7
OKB «SHERBIMI I GAZETAREVE NDAJ PUBLIKUT, I PAÇMUESHEM» - News, Lajme - Kanali 7
Time: 01:51
IRANI I PERFSHIRE NGA KAOSI - News, Lajme - Kanali 10
IRANI I PERFSHIRE NGA KAOSI - News, Lajme - Kanali 10
Time: 01:42
MJESHTRI ITALIAN I STOLIT CARLO ANCELOTTI I FTUAR I KRYEMINISTRIT RAMA NE TIRANE,PROMOVON LIBRIN E T
MJESHTRI ITALIAN I STOLIT CARLO ANCELOTTI I FTUAR I KRYEMINISTRIT RAMA NE TIRANE,PROMOVON LIBRIN E T
Time: 01:50
VLORA NDERON REXHEP QOSJA DHE JOHN WITHERS SHPALLEN QYTETARE NDERI LAJM
VLORA NDERON REXHEP QOSJA DHE JOHN WITHERS SHPALLEN QYTETARE NDERI LAJM
Time: 03:14
WIKILEAKS PER SHQIPERINE WITHERS,MODA E INA RAMES U PRIT KEQ NGA SHQIPTARET LAJM
WIKILEAKS PER SHQIPERINE WITHERS,MODA E INA RAMES U PRIT KEQ NGA SHQIPTARET LAJM
Time: 01:47
TELENOVELA SALIHI SHQIPTARI NGA KINA NE SHBA TEK D C  UNITED LAJM
TELENOVELA SALIHI SHQIPTARI NGA KINA NE SHBA TEK D C UNITED LAJM
Time: 01:37
WITHERS PER BERISHEN SJELLJA E TIJ TIPIKE E NJE ISH KOMUNISTI QE RUAN PUSHTETIN LAJM
WITHERS PER BERISHEN SJELLJA E TIJ TIPIKE E NJE ISH KOMUNISTI QE RUAN PUSHTETIN LAJM
Time: 01:41
INTERVISTA E WITHERS ISH AMBASADORI FLET NE VOA PARA VIZITES NE SHQIPERI LAJM
INTERVISTA E WITHERS ISH AMBASADORI FLET NE VOA PARA VIZITES NE SHQIPERI LAJM
Time: 01:12
RAPORTET E WITHERS BERISHA ISH KOMUNIST,RAMA NE KRYE TE PS SHKELI STATUTIN LAJM
RAPORTET E WITHERS BERISHA ISH KOMUNIST,RAMA NE KRYE TE PS SHKELI STATUTIN LAJM
Time: 03:45
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.59118390083313

bot....!