HD9.us

Kodi i ri Doganor Top Channel Albania News Lajme


Time: 01:08

Më 1 qershor hyn në fuqi plotësisht kodi i ri doganor, i cili është miratuar në 2014 nga Parlamenti. Në Këshillin e Investimeve pranë Ministrisë së Ekonomisë u morën në shqyrtim propozime për të lehtësuar disa procedura doganore.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:29
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:39
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Time: 01:43
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
How to set up Live TV PVR on Kodi with NEW M3U URL Eng & Spanish Channels (UPDATED 2015)
How to set up Live TV PVR on Kodi with NEW M3U URL Eng & Spanish Channels (UPDATED 2015)
Time: 05:11
XBMC/KODI - How To Watch REAL Live CABLE TV ESPN SPORTS HBO SHOWTIME CINEMAX NEWS SCIENCE CHANNEL +
XBMC/KODI - How To Watch REAL Live CABLE TV ESPN SPORTS HBO SHOWTIME CINEMAX NEWS SCIENCE CHANNEL +
Time: 08:52
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
Time: 04:05
HOWTO Free TV Live HD Channels (HBO, ESPN, Cinemax,PPV,ADULT) in Kodi (XBMC)-2015
HOWTO Free TV Live HD Channels (HBO, ESPN, Cinemax,PPV,ADULT) in Kodi (XBMC)-2015
Time: 01:12
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.60759210586548

bot....!