HD9.us

Ora News – Kodi i ri doganor eliminon paraqitjen e biznesit në zyrat doganore


Time: 01:07

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ulje të kostove fizike dhe dokumentave, përshpejtim dhe thjeshtim të procedurave është ajo që do të ofrojnë Kodi i ri doganor në muajin qershor. Nëndrejtorja e doganave Mirela Meka në takim me bizneset italiane veçoi risinë e operatorëve ekonomikë të autorizuar të cilët do të mundësojnë doganën pa letra, duke eliminuar procesin e paraqitjen së biznesit në zyrat e doganave.
Kodi i ri doganor që pritet të marrë fuqinë në qershor 2017 do të ofrojë ndyrshime thelbësore për lehtësimin e procedurave në dogana. Nëndrejtoresha e Përgjithshme e Doganave Mirela Meka në tryezën e diskutimit me bizneset italiane tha se risia qëndron në procesin e doganës pa letra, ku eliminohet paraqitja e biznesit në zyrat e doganës për veprime të ndryshme.
Meka: Në kuadër të doganës pa letra ne kemi finalizuar procesin e nënshkrimit elektronik të deklaratës doganore duke mundësuar fillimisht bashkëngjitjen e dokumentave shoqërues në mallrat e skanuara në dokumentin administrativ të vetëm apo DAF siç e njifni ju. Kjo do të bënte të mundur jo vetëm lehtësimin tuaj por edhe shmangien e kontaktit fizik me doganierët pranë degëve doganore.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/ekonomi/kodi-i-ri-doganor-eliminon-paraqitjen-e-biznesit-ne-zyrat-doganore/

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Daru Dakha Ri Mhara Chhail Bhawar Ne | Rajasthani songs
Daru Dakha Ri Mhara Chhail Bhawar Ne | Rajasthani songs
Time: 06:02
Dewar Ne Dako Daro Ri | Bhabhi - Devar | Double Meaning Comedy | Dehati Rasiya
Dewar Ne Dako Daro Ri | Bhabhi - Devar | Double Meaning Comedy | Dehati Rasiya
Time: 04:56
Rita Ora shan ne gjuhen shqipe
Rita Ora shan ne gjuhen shqipe
Time: 00:31
Rita Ora ne cache pas grand-chose durant un concert
Rita Ora ne cache pas grand-chose durant un concert
Time: 00:51
Aj Rang Hai Ri Maa Rang Hai Ri - Kalam Hazrat Ameer Khusro (R.A) - Abida Parveen
Aj Rang Hai Ri Maa Rang Hai Ri - Kalam Hazrat Ameer Khusro (R.A) - Abida Parveen
Time: 08:58
New Pallapa  - Loro Ora Penak Penak Ora Loro-  Vivi Rosalita & Brodin - Dangdut Koplo
New Pallapa - Loro Ora Penak Penak Ora Loro- Vivi Rosalita & Brodin - Dangdut Koplo
Time: 04:27
SETE - 2015 - ORA MARITIMA - 2° PARTIE - 1 er Assises de THAU et premier succés pour Ora Maritima - L'eau une image de marque à préserver.
SETE - 2015 - ORA MARITIMA - 2° PARTIE - 1 er Assises de THAU et premier succés pour Ora Maritima - L'eau une image de marque à préserver.
Time: 39:56
How to Install Addon-Installer KODI(XBMC)
How to Install Addon-Installer KODI(XBMC)
Time: 02:50
XBMC / KODI 2015 - Top 5 Add Ons
XBMC / KODI 2015 - Top 5 Add Ons
Time: 10:25
KODI advanced settings system Tweaks Speed up clear cache XBMC
KODI advanced settings system Tweaks Speed up clear cache XBMC
Time: 03:01
Pala Kodi-India Pakistan.2015 Hq from HDENCODERDS
Pala Kodi-India Pakistan.2015 Hq from HDENCODERDS
Time: 03:45
OSMC running on the Raspberry Pi 2, RASPBMC,KODI+ AIRPLAY Demonstration
OSMC running on the Raspberry Pi 2, RASPBMC,KODI+ AIRPLAY Demonstration
Time: 05:00
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.2503821849823

bot....!