HD9.us

Kosovë, hyn në fuqi kodi telefonik ndërkombëtar +383 Top Channel Albania News Lajme


Time: 01:49

Kosova do të ketë nga kjo e enjte kodin telefonik +383, duke lënë në histori operatorët sllovenë dhe kodin nga Monako, të cilën Kosova ka shfrytëzuar prej vitesh. Telefonia fikse ka pasur kodin +381, ashtu si Serbia. Megjithatë, postat e të dyja vendeve nuk njohin adresat e njëra-tjetrës.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:29
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.57959294319153

bot....!