HD9.us

Ora News – Krimi mjedisor, Koka: Vakum ligjor, Kodi i paamenduar prej 1995


Time: 01:41

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Shkatërrimi që i bërë mjedisit ndër vite ka detyruar Ministrinë e Mjedisit të përgatisë një paketë të plotë amendimesh, që parashikon burg për ata që dëmtojnë dhe ndotin mjedisin.
Ministri Lefter Koka në takimin vjetor të Grupit Ndërinstitucional kundër Krimit Mjedisor, deklaroi se kodi nuk është amenduar prej vitit 1995 dhe vakumi ligjor vështirëson punën e institucioneve ligjzbatuese.
Lefter Koka: ?Parimi bazë ndotësi paguan në rastin në fjalë na bën të pamundur që çdokush të mund të marrë atë dënim të merituar për dëmin që kryen në terren?.
Ministri i Mjedisit ishte kritik me vendorët të cilët sipas tij nuk janë angazhuar siç duhet për asetin e vyer ekonomik që kanë në pronësi.
Lefter Koka: ?Fatkeqësisht shoh që edhe kryetarët e bashkisë sektorin e pyjeve e shohin si një sektor i cili në vetvete është një sektor afatgjat dhe pikërisht mandati i kufizuar i kryetarëve i bën të mos e shohin si një sektor prioritar?.
Kryetari i prezencës së OSBE , Bernd Borschadt kërkoi që vitit 2017 të jetë viti i veprimit për aplikimin e amendimeve të krimeve mjedisore.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/krimi-mjedisor-koka-vakum-ligjor-kodi-i-paamenduar-prej-1995/

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Ora News – Shqiptarët në NASA, kërkojnë votën e publikut për të qënë fitues
Ora News – Shqiptarët në NASA, kërkojnë votën e publikut për të qënë fitues
Time: 01:51
Në Dibër vrasin vajzën shtatzënë, familjarët tentuan ta fshehin krimin në varr
Në Dibër vrasin vajzën shtatzënë, familjarët tentuan ta fshehin krimin në varr
Time: 01:06
Ora News – KLGJ, emrat e kandidatëve që plotësojnë kushtet dhe kush jo
Ora News – KLGJ, emrat e kandidatëve që plotësojnë kushtet dhe kush jo
Time: 01:04
Doksan Dushku lihet në burg: S'jam penduar që vrava vajzën, më ç'nderoi
Doksan Dushku lihet në burg: S'jam penduar që vrava vajzën, më ç'nderoi
Time: 01:40
Fier, ulet numri papunësisë, Vruzhaj: Brenda tre muajve janë pushuar 287 persona
Fier, ulet numri papunësisë, Vruzhaj: Brenda tre muajve janë pushuar 287 persona
Time: 01:41
Rreziku nga mishi i përpunuar, Shoqata e Konsumatorëve: Reduktoni konsumin- Ora News
Rreziku nga mishi i përpunuar, Shoqata e Konsumatorëve: Reduktoni konsumin- Ora News
Time: 01:33
Vrau me 8 plumba vajzën shtatzënë,
Vrau me 8 plumba vajzën shtatzënë, "burg pa afat" për Doksan Dushkun
Time: 00:51
Dibër, vrasin vajzën, familja e fshehu si vdekje natyrale, policia ndalon varrimin
Dibër, vrasin vajzën, familja e fshehu si vdekje natyrale, policia ndalon varrimin
Time: 01:04
Projekti
Projekti "Shqipëria solidare" Fier, rritje e numrit të grave që fuqizohen ekonomikisht
Time: 01:28
Dibër, vrasin vajzën, familja e fshehu si vdekje natyrale, policia ndalon varrimin
Dibër, vrasin vajzën, familja e fshehu si vdekje natyrale, policia ndalon varrimin
Time: 01:18
Kukës, Dekorohet gjyqtarja që vari poetin Havzi Nela, bashkëshortja: Të tërhiqet vendimi!- Ora News
Kukës, Dekorohet gjyqtarja që vari poetin Havzi Nela, bashkëshortja: Të tërhiqet vendimi!- Ora News
Time: 01:11
Vrau me 8 plumba vajzën shtatzënë, i ati në gjyq: S' jam penduar
Vrau me 8 plumba vajzën shtatzënë, i ati në gjyq: S' jam penduar
Time: 01:05
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.33246517181396

bot....!