HD9.us

Ora News Kodi Civil, shumica e pakica kundër propozimeve të Manjanit


Time: 01:56

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Komisioni i ligjeve shtyu miratimin e ndryshimeve në Kodin Civil, të cilat vijnë si paketë ndryshimesh nga Ministria e Drejtësisë me qëllim uljen e nivelit të kredive me probleme. Socialistët dhe demokratët, kundërshtuan propozimin e ministrit të Drejtësisë për procedurat e shqyrtimit në gjykatë të vendimeve për urdhrat e ekzekutimit të kredive të këqija. Sipas tyre, përfaqësimi në proceset gjyqsore i kredimarrësit dhe kredidhënësit do e rëndonte problematikën, duke zvarritur proceset.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/ndryshimet-ne-kodin-civil-shumica-e-pakica-kunder-propozimeve-te-manjanit/

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Kodi: How To Fix iVUE Tv Guide in Kodi
Kodi: How To Fix iVUE Tv Guide in Kodi
Time: 02:57
New Pallapa  - Loro Ora Penak Penak Ora Loro-  Vivi Rosalita & Brodin - Dangdut Koplo
New Pallapa - Loro Ora Penak Penak Ora Loro- Vivi Rosalita & Brodin - Dangdut Koplo
Time: 04:27
SETE - 2015 - ORA MARITIMA - 2° PARTIE - 1 er Assises de THAU et premier succés pour Ora Maritima - L'eau une image de marque à préserver.
SETE - 2015 - ORA MARITIMA - 2° PARTIE - 1 er Assises de THAU et premier succés pour Ora Maritima - L'eau une image de marque à préserver.
Time: 39:56
Protesta toples kunder Papes
Protesta toples kunder Papes
Time: 01:28
How to install iStream on Kodi / XBMC
How to install iStream on Kodi / XBMC
Time: 06:27
How to Fix Icefilm issue on XBMC KODI 2015
How to Fix Icefilm issue on XBMC KODI 2015
Time: 03:37
How to Fix iStream on XBMC Gotham & Kodi
How to Fix iStream on XBMC Gotham & Kodi
Time: 02:58
XBMC/KODI IPTV Stalker addon (27/4/2015)
XBMC/KODI IPTV Stalker addon (27/4/2015)
Time: 09:49
Maya the Bee Movie Official Trailer 1 (2015) - Kodi Smit-McPhee Animated Movie
Maya the Bee Movie Official Trailer 1 (2015) - Kodi Smit-McPhee Animated Movie
Time: 02:12
How to Continue Using MashUp on Kodi/Xbmc - New MashUp Fix for (Nov - Dec 2014
How to Continue Using MashUp on Kodi/Xbmc - New MashUp Fix for (Nov - Dec 2014
Time: 05:15
Jordi González, a Maite: Te pongas donde te pongas se te ven las bragas-
Jordi González, a Maite: Te pongas donde te pongas se te ven las bragas-
Time: 01:32
Kodi 14.2 on Xiaomi Mi Box Mini
Kodi 14.2 on Xiaomi Mi Box Mini
Time: 03:37
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.63770985603333

bot....!