HD9.us

BANGTAN BOYS INDO SUB SPID (3/3)


Time: 22:09

Part 1: http://www.dailymotion.com/video/x4trf73
Part 2: http://www.dailymotion.com/video/x4u114m_bangtan-boys-indo-sub-spid-2-3_shortfilms

Haloo semuanya! Akhirnya, video summer package indosubnya udah selesai juga yaaa. Eciyeee hahahaha. Tepuk tangan duluuu *prok prok prok* haha. Makasi yang udah setia mau nungguin, udah sabar banget ya nungguinnya. Lebih sabaran nungguin video ini atau nungguin si dia? Eaaaa hahaha. Buat kalian yang punya rekomendasi buat aku, boleh komen aja ya. Kali aja kalian punya rekomen minta tolong indo subin video bangtan yang lain, boleh kok. Kalo aku nemu video indosubnya, aku kasih linknya. Kalo belum, ya aku editin videonya. Oke? Haha. Tapi, akun daily motion ini cuma akun cadangan doang, cuma akun yang dipake kalo aku ga bisa upload di youtube. Kalo videonya masih bisa diupload diyoutube mah ya bakal aku upload di youtube ya. Sorry juga kalo translatenya rada ancur, tata letaknya juga :( Soalnya aku pake app baru gara2 laptopnya kan abis diservice tuh ya. Jadi pusing gitu deh sama appnya, rada ga ngerti hahaha.

Udah deh gitu ajaa ya:)
Ig: alyafadilah25
Line: alyafadilah25
Askfm: alyafadilah25
Twitter: alyafadilah25
Youtube: Alya Fadilah M.R
Dailymotion: Alya Fadilah MR

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
BANGTAN BOYS INDO SUB #SPID (2/3)
BANGTAN BOYS INDO SUB #SPID (2/3)
Time: 23:11
BANGTAN BOYS INDO SUB #SPID (1/3)
BANGTAN BOYS INDO SUB #SPID (1/3)
Time: 12:01
BTS (Bangtan Boys) The Rise of Bangtan [Eng Sub + Romanization + Hangul] HD
BTS (Bangtan Boys) The Rise of Bangtan [Eng Sub + Romanization + Hangul] HD
Time: 04:05
BTS (Bangtan Boys) Second Grade [Eng Sub + Romanization + Hangul] HD
BTS (Bangtan Boys) Second Grade [Eng Sub + Romanization + Hangul] HD
Time: 03:55
BTS - BOY IN LUV Sub español - Bangtan Boys Memories of 2014
BTS - BOY IN LUV Sub español - Bangtan Boys Memories of 2014
Time: 03:54
BTS (Bangtan Boys) Look Here [Eng Sub + Romanization + Hangul] HD
BTS (Bangtan Boys) Look Here [Eng Sub + Romanization + Hangul] HD
Time: 03:37
BTS (Bangtan Boys) - Butterfly
BTS (Bangtan Boys) - Butterfly
Time: 02:17
BTS Bangtan Boys V Weekly Idol Funny Moment
BTS Bangtan Boys V Weekly Idol Funny Moment
Time: 00:37
BTS(Bangtan Boys) Mix
BTS(Bangtan Boys) Mix
Time: 06:36
BTS (Bangtan Boys (방탄소년단) - Dope/Sick (쩔어) (Color Coded Han|Rom|Eng Lyrics)
BTS (Bangtan Boys (방탄소년단) - Dope/Sick (쩔어) (Color Coded Han|Rom|Eng Lyrics)
Time: 03:59
Bangtan Boys (BTS) - Dope Come Back Stage @ Music Bank Half Year Special 2015
Bangtan Boys (BTS) - Dope Come Back Stage @ Music Bank Half Year Special 2015
Time: 04:08
Bangtan Boys - 졸업 / Graduation (Eng subs)
Bangtan Boys - 졸업 / Graduation (Eng subs)
Time: 03:02
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.62867593765259

bot....!