HD9.us

“Kodi Penal” në Kushtetuese News, Lajme Vizion Plus


Time: 01:55

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nga kjo e premte kane hyre ne fuqi ndryshimet ne Kodin Penal, te cilat dënojnë me burg te gjithë ata qe bëjnë kontrabande apo evazion fiskal. Por këto ndryshime do te kenë te njëjtin fat si ligji i ashpëruara i procedurave tatimore, animimin ne Gjykatën Kushtetuese. Kreu i shoqatës se tregtareve Nikollaq Neranxi thotë se brenda janarit do te depozitojnë ne kushtetuese akt padinë, per shfuqizim te ndryshimeve. Neranxi është i mendimit se si dhe ne rastin e ligjit për procedurat tatimore se rrisnin ndjeshëm nivelin e gjobave, Kushtetuesja e pezulloi zbatimin e tij, edhe me ndryshimet ne Kodin Penal do te ndiqet e njëjta logjik. Ndryshimet ne kod sanksionojnë 7 deri ne 10 vite burg per ata qe bëjnë kontrabande, deri ne 10 vite burg për tregtim te mallrave te ndaluar, si dhe deklarim te rreme. Biznesi i ka konsideruara keto masa si te ashpra qe nuk prite te japin efektin e duhur ne ekonomi.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Vincent Desportes :
Vincent Desportes : "Les Français ne pourront plus vivre aussi libres qu'ils ne l'étaient"
Time: 02:23
Court métrage le plus flippant - Vous ne dormirez plus jamais! Lights Out
Court métrage le plus flippant - Vous ne dormirez plus jamais! Lights Out
Time: 02:28
iPhone 6s Plus - Bend Test - Le nouvel iPhone ne plie plus!!!
iPhone 6s Plus - Bend Test - Le nouvel iPhone ne plie plus!!!
Time: 05:11
Dance Plus Mein Katrina Aur Saif Ne Ki Dhamaal - 15 August 2015 - Dance Plus
Dance Plus Mein Katrina Aur Saif Ne Ki Dhamaal - 15 August 2015 - Dance Plus
Time: 03:37
Jean-Christophe Lagarde ne
Jean-Christophe Lagarde ne "mettra plus" les policiers municipaux à Drancy s'ils ne peuvent pas faire de contrôles d'identité
Time: 00:40
GC Paris 2015 - Vincent Limare :
GC Paris 2015 - Vincent Limare : " Me faire encore plus mal pour ne plus perdre "
Time: 02:30
Dance Plus Mein Katrina Aur Saif Ne Ki Dhamaal - 15 August 2015 - Dance Plus
Dance Plus Mein Katrina Aur Saif Ne Ki Dhamaal - 15 August 2015 - Dance Plus
Time: 03:37
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Time: 02:54
Lajme - Armend Vokshi trajnime në Japoni
Lajme - Armend Vokshi trajnime në Japoni
Time: 01:47
Clémence ne lâche plus Gabano !
Clémence ne lâche plus Gabano !
Time: 01:44
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.65114116668701

bot....!