HD9.us

Shkelet Kodi Rrugor News, Lajme Vizion Plus


Time: 02:05

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Çdokujt i ka rastisur të përdorë autostradën e rikonstruktuar Tiranë- Durrës. Por jo të gjithë janë ne dijeni se shpejtësia maksimale ne hyrje të saj e deri te mbikalimi i Rinasit është 60 kilometra ne ore. Sipas eksperteve për karakteristikat e rrugës, një shpejtësi e tillë është ne kundërshtim me kodin rrugor dhe me manualin e sinjalistikes. Sulce thotë se sinjalistika duhet të ndryshojë pasi një shpejtësi e limituar vendoset vetëm ne raste kur rruga parashikon ndërprerje ose bllokime. Një tjetër rast i vendosjes së sinjalistikes së gabuar është dhe ne segmentin Kavajë-Rrogozhinë, ku tabelat limitojnë shpejtësinë deri ne 30 kilometra ne orë. Edhe ky rast sipas ekspertëve duhet të ndryshojë, ndërkohë që ne akse të tilla shpejtësia maksimale duhet të jetë 90 kilometra ne orë.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Time: 02:54
Kodi: How To Remove the Adult section from The Beast in Kodi
Kodi: How To Remove the Adult section from The Beast in Kodi
Time: 01:54
Kodi- How To add an addon to the Beast in Kodi
Kodi- How To add an addon to the Beast in Kodi
Time: 03:03
Kodi 15.1 Isengard - TVMC Edition Setup - How To Install The Best TV Addons On Both XBMC And KODI
Kodi 15.1 Isengard - TVMC Edition Setup - How To Install The Best TV Addons On Both XBMC And KODI
Time: 03:58
Kodi: How To Fix iVUE Tv Guide in Kodi
Kodi: How To Fix iVUE Tv Guide in Kodi
Time: 02:57
360° Grade -TE HENEN NIS SHKOLLA, RREGULLAT E REJA TE QARKULLIMIT RRUGOR NE TIRANE
360° Grade -TE HENEN NIS SHKOLLA, RREGULLAT E REJA TE QARKULLIMIT RRUGOR NE TIRANE
Time: 01:16
Kodi/XBMC Test Recording
Kodi/XBMC Test Recording
Time: 01:08
AMiKO A3 -Testing KODI - Part 3
AMiKO A3 -Testing KODI - Part 3
Time: 04:40
XBMC / KODI - Community Build Gandelf Get This Amazing Setup!
XBMC / KODI - Community Build Gandelf Get This Amazing Setup!
Time: 10:37
COMO INSTALAR PULSAR ADD-ON EN XBMC/Kodi
COMO INSTALAR PULSAR ADD-ON EN XBMC/Kodi
Time: 09:42
"Malar Kodi Pole" Cover by Saptaparna Chakraborty *db tech audioHD
Time: 04:54
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.61020803451538

bot....!