HD9.us

Krimi, ashpërsohet Kodi Penal Top Channel Albania News Lajme


Time: 02:45

Qeveria ka miratuar ashpërsimin e Kodit Penal të disa kundravajtjeve ligjore. Në mbledhjen e radhës se kabinetit qeveritar, është miratuar dënimi me burg për disa kategori shkeljesh, disa prej të cilave më herët dënoheshin vetem me gjobë.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:39
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:29
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Time: 01:43
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
Time: 04:05
Free IPTV 1700 Channels KODI/XBMC (March , 2015)
Free IPTV 1700 Channels KODI/XBMC (March , 2015)
Time: 02:36
How To Add The TV Channel Logo Pack To IPTV Simple Client on Kodi/Xbmc 3,300+ Logos & URL
How To Add The TV Channel Logo Pack To IPTV Simple Client on Kodi/Xbmc 3,300+ Logos & URL
Time: 04:08
How to Setup Live TV on KODI (XBMC) Watch +1112 TV Channels-PVR IPTV XBMCBBTS URL (2015)
How to Setup Live TV on KODI (XBMC) Watch +1112 TV Channels-PVR IPTV XBMCBBTS URL (2015)
Time: 01:07
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.61165690422058

bot....!