HD9.us

Kodi i ri doganor, Rama: Luftë informalitetit News, Lajme Vizion Plus


Time: 00:38

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Më 1 janar të vitit 2015 do të hyjë në fuqi kodi i ri doganor i Shqipërisë ndërsa synimi i qeverisë dhe autoriteteve doganore është që të luftohet informaliteti, korrupsioni dhe burokracia në doganat tona. Kodi u prezantua në Durrës nga drejtoresha e Përgjithshme e Doganave, Elisa Spiropali, sipas së cilës ky Kod lehtëson raportet doganë-biznes, si dhe afron administratën doganore shqiptare me standardet e Bashkimit Europian. "Me kodin e ri të doganave kursehet kohë dhe para... dhe synohet modernizim i sistemit të doganave dhe mbrojtjen e vendit nga tregtia e paligjshme."Ndërsa kryeministri Edi Rama ftoi qytetarët dhe biznesmenët që të denoncojnë çdo rast të abuzimit me ta në dogana. Sipas tij, tashmë do të ketë një marrëdhënie të re mes doganave dhe biznesit dhe njëkohësisht një luftë të ashpër kundër fenomeneve abuzuese në këtë sektor. "Më parë biznesi është parë si burim të ardhurash për t'u nxjerrë me hir e pahir, në një epokë ku biznesi trajtohet si partner strategjik në rrugën e zhvillimit të qëndrueshëm. Tashmë dogana dhe tatimet janë krahët më të cilët shteti iu shërben njerëzve të biznesit." Sipas Ramës, punonjësit e doganave dhe të gjitha drejtorive përkatëse do të trajnohen për të realizuar në mënyrë të përgjegjshme dhe efikase punën e tyre në shërbim të qytetarit.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Rama Yade : «Plus les femmes politiques accèdent au pouvoir, plus elles deviennent des hommes entre elles»
Rama Yade : «Plus les femmes politiques accèdent au pouvoir, plus elles deviennent des hommes entre elles»
Time: 00:48
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.65565705299377

bot....!