HD9.us

Prezantohet Kodi i ri Doganor Top Channel Albania News Lajme


Time: 02:24

Kryeministri Edi Rama, duke folur takimin e organizuar në Durrës, ku u prezantua Kodi i ri Doganor,u shpreh se kjo është një ditë e shënuar në marrëdhëniet mes shtetit dhe biznesit, ndërsa shtoi se synohet një qasjë tërësisht e re ndaj biznesit.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Time: 01:43
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:29
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:39
XBMC / KODI - Watch 100+ Asia TV Channels HD 1080p on World TV
XBMC / KODI - Watch 100+ Asia TV Channels HD 1080p on World TV
Time: 01:05
How to set up Live TV PVR on Kodi with NEW M3U URL Eng & Spanish Channels (UPDATED 2015)
How to set up Live TV PVR on Kodi with NEW M3U URL Eng & Spanish Channels (UPDATED 2015)
Time: 05:11
HOWTO Free TV Live HD Channels (HBO, ESPN, Cinemax,PPV,ADULT) in Kodi (XBMC)-2015
HOWTO Free TV Live HD Channels (HBO, ESPN, Cinemax,PPV,ADULT) in Kodi (XBMC)-2015
Time: 01:12
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
Time: 04:05
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.41443800926208

bot....!