HD9.us

Kodi i Procedurave Administrative, projekt për ndryshime Top Channel Albania News Lajme


Time: 02:00

Aktorët e drejtësisë kërkojnë ndryshime edhe në Kodin e Procedurave Administrative. Ky projektligj ndodhet tashmë nën shqyrtim nga palët e interesuara, të cilët janë duke përgatitur qëndrimet e tyre përfundimtare.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme
Time: 01:43
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:39
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
XBMC Kodi Live TV Balkan Sender 2015 IPTV Internet TV Channels Fernsehen Serbia Croatia, Bosnia
XBMC Kodi Live TV Balkan Sender 2015 IPTV Internet TV Channels Fernsehen Serbia Croatia, Bosnia
Time: 04:37
How To Install Kodi XBMC On iPhone, iPad & iPod Touch Watch Live TV, Sports, Pay Per View,
How To Install Kodi XBMC On iPhone, iPad & iPod Touch Watch Live TV, Sports, Pay Per View,
Time: 16:41
IPTV Live TV channels over 900 on XBMC - Kodi (Hustler XXX)
IPTV Live TV channels over 900 on XBMC - Kodi (Hustler XXX)
Time: 05:37
HOWTO Free TV Live HD Channels (HBO, ESPN, Cinemax,PPV,ADULT) in Kodi (XBMC)-2015
HOWTO Free TV Live HD Channels (HBO, ESPN, Cinemax,PPV,ADULT) in Kodi (XBMC)-2015
Time: 01:12
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
How To Set Up English US & UK Channels on KODI - New M3U List & Guide for PVR IPTV Simple Client
Time: 04:05
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.29835915565491

bot....!