HD9.us

Kodi zgjedhor drejt ndryshimit Vizion Plus News Lajme


Time: 01:23

Shkon drejt ndryshimit kodi zgjedhor. Firma e kryeministrit Sali Berisha, i është bashkuar atij te kryetarit të PS Edi Rama një ditë më parë, në firmosjen e deklaratës së partive të vogla parlamentare dhe jo parlamentare, që kërkojnë korrektim kombëtar i sistemit zgjedhor. Iniciuesi Paskal Milo, ka depozituar pranë kryesisë së kuvendit deklaratën me firmën e 26 partive. Milo ka përshëndetur mbështetjen e demokratëve, të cilët iu bashkuan nismës se te vegjëlve. Paskal Milo, shprehu bindjen se kjo mbështetje do te finalizohet ne komision e nuk do te mbetet vetëm ne formën e deklaratave mes PS dhe PD.

Goes to change the electoral code. Signature of Prime Minister Sali Berisha, has joined him to head the SP leader Edi Rama a few days ago, the signing of the Declaration of smaller parties and non-parliamentary Assembly, requiring correction of the national electoral system. Initiator Pascal Milo, has filed with the Presidency statement signed by the 26 parties. Milo has welcomed the support of Democrats, who joined the initiative of offspring. Pascal Milo, voiced conviction that this support will be finalized at the commission will not remain only in the form of statements between the SP and DP.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Time: 02:54
Irupathu kodi nillavukal - Thulatha manamum thullum [HD]
Irupathu kodi nillavukal - Thulatha manamum thullum [HD]
Time: 05:03
Kodi Parakuthu - Rajinikanth, Amala, Sujatha - P. Bharathiraja Classic Tamil Movie
Kodi Parakuthu - Rajinikanth, Amala, Sujatha - P. Bharathiraja Classic Tamil Movie
Time: 02:23:26
Free IPTV 1700 Channels KODI/XBMC (March , 2015)
Free IPTV 1700 Channels KODI/XBMC (March , 2015)
Time: 02:36
How To Add The TV Channel Logo Pack To IPTV Simple Client on Kodi/Xbmc 3,300+ Logos & URL
How To Add The TV Channel Logo Pack To IPTV Simple Client on Kodi/Xbmc 3,300+ Logos & URL
Time: 04:08
How to Setup Live TV on KODI (XBMC) Watch +1112 TV Channels-PVR IPTV XBMCBBTS URL (2015)
How to Setup Live TV on KODI (XBMC) Watch +1112 TV Channels-PVR IPTV XBMCBBTS URL (2015)
Time: 01:07
Jeux de hasard: les Français jouent plus, plus souvent, plus d'argent
Jeux de hasard: les Français jouent plus, plus souvent, plus d'argent
Time: 01:25
FIFA15 -  PLUS LE DEFI EST GRAND PLUS LA VICTOIRE EST ...
FIFA15 - PLUS LE DEFI EST GRAND PLUS LA VICTOIRE EST ...
Time: 06:27
Foot - L1 - PSG : Rabiot de plus en plus convaincant
Foot - L1 - PSG : Rabiot de plus en plus convaincant
Time: 01:14
Quand le chien fait plus que les travaux ménager sans se plaindre, plus besoin de domestique.
Quand le chien fait plus que les travaux ménager sans se plaindre, plus besoin de domestique.
Time: 03:25
Cette vidéo montre que les plus démunis sont les plus offrants
Cette vidéo montre que les plus démunis sont les plus offrants
Time: 02:02
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.60141491889954

bot....!