HD9.us

Kodi i etikes se mjekeve Vizion Plus News Lajme


Time: 01:11

Sjellja e keqe ndaj pacientit, nje mjeku mund ti rrezikoje edhe heqjen e licencës. Kjo është masa e re, vendosur ne kodin e etikes se mjekeve, për marrëdhëniet e tyre me pacientet. Sipas ministrit te shëndetësisë dhe kryetarit te urdhrit te mjekut ndëshkimet do te jene te formave te ndryshme dhe nuk do te kursejnë si mjeket qe nuk japin informacionin e duhur tek pacientet e deri tek ata qe kryejnë mjekime te gabuara. Brenda këtij viti pranë urdhrit te mjekut janë bere 10 ankesa. Duke e cilësuar një shifër shume te ulet, kreu i urdhrit kërkoi ndërgjegjësimin e popullatës për denoncimin e çdo rasti abuziv ndaj tyre.

Misconduct patient, a physician can also endanger removal license. This is the new measure, put in the code of ethics that doctors, for their relationship with patients. According to health minister and mayor of the order of physician penalties will be different forms and will not save as doctors who do not give proper information to patients and to those who do wrong medications. Within this year, by order of the doctor were made 10 complaints. Considering a very low figure, the head of the order sought awareness of the population to denounce every abuse case against them.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
Elle est morte depuis plus de 100 ans et ce qui se produit avec ses yeux est fascinant!
Elle est morte depuis plus de 100 ans et ce qui se produit avec ses yeux est fascinant!
Time: 04:34
Elle prit entre ses mains un bébé gravement brûlé, 38 ans plus tard, elles se rencontrent
Elle prit entre ses mains un bébé gravement brûlé, 38 ans plus tard, elles se rencontrent
Time: 01:56
Guy Béart - Ses plus belles chansons
Guy Béart - Ses plus belles chansons
Time: 01:47:09
Thierry Henry : ses plus beaux buts
Thierry Henry : ses plus beaux buts
Time: 15:25
Comment éplucher l'ail plus vite pour bénéficier de ses bienfaits
Comment éplucher l'ail plus vite pour bénéficier de ses bienfaits
Time: 00:23
Beyonce sexy, les plus belles photos de ses fesses !
Beyonce sexy, les plus belles photos de ses fesses !
Time: 01:21
Deux frères jumeaux se retrouvent 68 ans plus tard
Deux frères jumeaux se retrouvent 68 ans plus tard
Time: 01:21
La Chine se prépare à l'approche d'un typhon, le plus violent depuis 1949
La Chine se prépare à l'approche d'un typhon, le plus violent depuis 1949
Time: 00:52
Muriel Robin ne se souvient plus de sa chanson pour Johnny !
Muriel Robin ne se souvient plus de sa chanson pour Johnny !
Time: 00:36
LeBron James, ses plus beaux alley oop du début de saison
LeBron James, ses plus beaux alley oop du début de saison
Time: 01:08
Le volcan Cotopaxi, l'un des plus dangereux au monde, se réveille en Équateur
Le volcan Cotopaxi, l'un des plus dangereux au monde, se réveille en Équateur
Time: 01:20
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.27656197547913

bot....!