HD9.us

Kodi Penal, debat për terrorizmin Vizion Plus News Lajme


Time: 01:41

Komisioni i Ligjeve ka arritur te miratoje vetëm ndryshimet ne Kodin Penal qe kane lidhje me krimin elektoral por nuk ka gjetur konsensus për asnjë nga nenet qe kane te bëjnë me terrorizmin dhe pastrimin e parave. PS ka dale kundër nenit 230, pika 2, qe klasifikon si vepër penale me qellim terrorizmin edhe veprat qe provokojnë gjendje tmerri ne publik, duke theksuar se sipas këtij parashikimi edhe puna e gardës ne 21 Janar, klasifikohet vepër terroriste. Për shkak se debati mes PD dhe PS shkoi deri tek përkthimi i termave nga anglishtja, te dy palët vendosen qe ne orën 17:00 një grup me i vogël te gjeje gjuhen konsensuale dhe nesër ndryshimet ne Kodin Penal te kthehen ne Komisionin e Ligjeve.

The Law Commission has made only approve changes to the Criminal Code that are linked to electoral crime but did not find consensus on any of the articles that have to do with terrorism and money laundering. SP has brought against Article 230, paragraph 2, which classifies as a crime in order to provoke terrorism and state terror acts in public, noting that under this provision the work of the Guard on 21 January, is classified as terrorist act. Because the debate between DP and SP went to the English translation of terms, both parties decided that at 17:00 a small group to find consensus language changes and tomorrow we return to the Penal Code Law Commission.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
"Attentats, frontières : vers une Europe de plus en plus politique ?" (Le Débat Eco)
Time: 09:17
How To Install Kodi XBMC On iPhone, iPad & iPod Touch Watch Live TV, Sports, Pay Per View,
How To Install Kodi XBMC On iPhone, iPad & iPod Touch Watch Live TV, Sports, Pay Per View,
Time: 16:41
Débat : plus d'excuses pour les Clippers ?
Débat : plus d'excuses pour les Clippers ?
Time: 08:02
Plantu : « Notre boulot c’est d'éclairer, si on est ébloui, plus de débats »
Plantu : « Notre boulot c’est d'éclairer, si on est ébloui, plus de débats »
Time: 09:33
Olivier Schrameck :
Olivier Schrameck : "Il y a un débat sur l'indépendance éditoriale entre Canal Plus et le CSA"
Time: 03:09
Ça Vous Regarde - Le débat : Terrorisme : plus de sécurité, moins de liberté ?
Ça Vous Regarde - Le débat : Terrorisme : plus de sécurité, moins de liberté ?
Time: 44:01
Ça Vous Regarde - Le débat : Régionales : le FN plus haut que prévu ?
Ça Vous Regarde - Le débat : Régionales : le FN plus haut que prévu ?
Time: 59:01
Ça Vous Regarde - Le débat : Plus de croissance, moins d’emploi : le paradoxe ?
Ça Vous Regarde - Le débat : Plus de croissance, moins d’emploi : le paradoxe ?
Time: 43:57
LE DÉBAT LE PLUS DRÔLE DU MONDE ! (Gondwana)
LE DÉBAT LE PLUS DRÔLE DU MONDE ! (Gondwana)
Time: 08:23
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.26150298118591

bot....!