HD9.us

Miratohen Kodi Ajror dhe Rrugor Vizion Plus News Lajme


Time: 02:41

Mazhoranca është tërhequr nga synimi për te katërfishuar gjobat për shkeljen e rregullave te qarkullimit rrugor, duke miratuar kërkesën e opozitës. Komisioni i ligjeve është mbledhur gjate zhvillimit te seancës plenare dhe ka vendosur qe gjobat do te dyfishohen për te gjithë kundravajtesit, sipas propozimit te deputeteve socialiste. Maxhoranca dhe opozita kane gjetur konsensus edhe për ndryshimet ne Kodin Ajror duke mbledhur Komisionin e Veprimtarive Prodhuese për te miratuar propozimet e opozitës. Por çështja e fluturimeve është bere objekt debati lidhur me monopolin qe sipas socialistit Tahiri ekziston këtë treg. Kjo është seance e dyte ku PS dhe PD votojnë bashkërisht ligjet qe kërkojnë shumice te cilësuar pasi një jave me pare kaloi Kodin Detar dhe Kodin Hekurudhor.

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Tre ekzekutime ne 24 ore - Vizion Plus - News - Lajme
Time: 01:57
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Daily Dancing - 7 Dhjetor 2013 Pj.2 - Show - Vizion Plus
Time: 02:54
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.57180285453796

bot....!