HD9.us

Kodi i Punës, Komisioni i Punës rrëzon propozimin për orët shtesë Ora News Lajmi i fundit


Time: 01:20

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/

Komisioni i Punës dhe Cështjeve Sociale rrëzon variantin e Ministrisë së Mirqënies Sociale qe parashikonte se punedhënsi kishte të drejtën të urdhëronte punonjësit të kryenin orë shtesë. Ndërkohe mbeti ne fuqi propozimi tjeter qe ndalon rikthimin ne pune te punonjëesve që vertetojne ne gjykate se jane larguar padrejtesisht nga puna.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/komisioni-i-punes-rrezon-propozimin-per-oret-shtese/

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Zjarr Televizion: 360° grade - Enki (29/07/2015):QEVERIA MBLIDHET NE DAJT PER ANALIZEN E PUNES
Zjarr Televizion: 360° grade - Enki (29/07/2015):QEVERIA MBLIDHET NE DAJT PER ANALIZEN E PUNES
Time: 01:21
Shqiptari kur u nervozu me Serbet ne vendin e punes
Shqiptari kur u nervozu me Serbet ne vendin e punes
Time: 01:26
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.31028199195862

bot....!