HD9.us

Gjermani, ndryshon ligji për azilin Top Channel Albania News Lajme


Time: 01:43

Bundestagu gjerman ndërmori për të parën herë që prej vitit 1993 ndryshime thelbësore në ligjin e azilit. “Deutsche Welle” citon ministrin e Brendshëm Thomas .\r
\r
Është shteti-kontinent, që ndoshta ka ligjet më strikte për klandestinët dhe azilin brenda tij. Nuk mjaftohet me kaq, por shkon edhe më tej, duke përdorur vetë .\r
\r
Qeveria gjermane ka njoftuar procedurat e reja që do të ndjekë ndaj emigrantëve ilegalë, kryesisht atyre nga Ballkani perëndimor.\r
\r
Përmes ndryshimit të ligjit për azilantët, autoritetet e Shkupit tentojnë të zgjidhin problemet me fluksin e madh të emigrantëve ilegalë. Parlamenti miratoi këtë të .

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Amnisti mbretërore për Alan Turing - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:58
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Progres për dekriminalizimin - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:22
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Çelja e negociatave, Hahn: Shpresoj brenda mandatit tim - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:29
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Lazarati, GDF publikon pamjet - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:39
Siria
Siria "eksporton" luftën - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 01:23
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Vlahutin: Korrupsioni në gjyqësor, më kritiku në një shoqëri - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 02:52
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Thaçi, njeriu i luftës dhe paqes - Top Channel Albania - News - Lajme
Time: 03:29
Zjarr Televizion: 360° grade - Enki (31/07/2015);NIKOLLA, LIGJI PER ARSIMIN E LARTE
Zjarr Televizion: 360° grade - Enki (31/07/2015);NIKOLLA, LIGJI PER ARSIMIN E LARTE
Time: 01:49
LIGJI PËR REFERENDUM, I HARRUEM
LIGJI PËR REFERENDUM, I HARRUEM
Time: 03:10
Nishani: Kufizimet e Gjykatës Kushtetuese, të papranueshme - Top Channel Albania - News
Nishani: Kufizimet e Gjykatës Kushtetuese, të papranueshme - Top Channel Albania - News
Time: 02:01
Me Miqte e Mi, 30 Shtator - Top Channel Albania - Light Entertainment Show
Me Miqte e Mi, 30 Shtator - Top Channel Albania - Light Entertainment Show
Time: 01:30:08
Rrëfimi i 14-vjeçarit, dëshmitar i skenave të dhunës mes prindërve - Top Channel Albania
Rrëfimi i 14-vjeçarit, dëshmitar i skenave të dhunës mes prindërve - Top Channel Albania
Time: 05:15
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.49713587760925

bot....!