HD9.us

Ersekë, tokat djerrë pasi mungon sistemi i vaditjes


Time: 01:42

Qindra hektarë tokë në rrethin e Ersekës prej 20 vjetësh nuk mbillen për shkak të shkatërrimit të sistemit ujitës, duke lënë pa prodhime dhe në varfëri të skajshme rreth 3000 banorë të kësaj zone.

Edhe pse janë pronarë tokash, banorët e fshatrave Borovë, Tac dhe Rehovë prej dy dekadash i kanë lënë tokat djerrë, ndërkohë që nuk kanë asnjë mundësi tjetër punësimi.

(ad.ti/shqiptarja.com)

DMCA: This video direct showing from Dailymotion using API. we do not store any data on our server. All data direct showing from Dailymotion. If you delete this video from Dailymotion video not showing here. We do not accept any dmca report. If you want to report this video Click here to report This videos on Dailymotion.
Download video
Download Mp4 1080p
Download as Mp3
Related videos
Tokat Çiftetelli,Tokat Sarması,Elektro Bağlama İle Tokat Oyun Havası
Tokat Çiftetelli,Tokat Sarması,Elektro Bağlama İle Tokat Oyun Havası
Time: 01:38
Tokat Düğünleri Oyun Havaları Tokat Sarması
Tokat Düğünleri Oyun Havaları Tokat Sarması
Time: 02:39
Tokat Sarması Tokat Sünnet Düğünü
Tokat Sarması Tokat Sünnet Düğünü
Time: 02:03
AFGHAN CLASSIC  -- USTAD QADEEM -- PASI WAR JEGA KA  LASOONA
AFGHAN CLASSIC -- USTAD QADEEM -- PASI WAR JEGA KA LASOONA
Time: 03:20
Charles Pasi - Too many friends
Charles Pasi - Too many friends
Time: 03:58
Pashto HD film | Ma Cheera Gharib Sara | Zra Mi Ta Pasi Pagal Dy | Zaman Zahir and Neelo
Pashto HD film | Ma Cheera Gharib Sara | Zra Mi Ta Pasi Pagal Dy | Zaman Zahir and Neelo
Time: 04:42
Tokat Oyun Havası Tokat Sarması
Tokat Oyun Havası Tokat Sarması
Time: 08:19
ta pasi me der jarali by humayun khan
ta pasi me der jarali by humayun khan
Time: 14:20
Pashto New Song Da Khkoly pa Cha Pasi
Pashto New Song Da Khkoly pa Cha Pasi
Time: 06:23
tokat almus cihet kasabası
tokat almus cihet kasabası
Time: 09:47
Tokat TOKİ İşçilerinden Ücret Eylemi
Tokat TOKİ İşçilerinden Ücret Eylemi
Time: 03:08
Deniz Aslanından Kadının Poposuna Tokat!
Deniz Aslanından Kadının Poposuna Tokat!
Time: 00:18
Create Your Own Site
Wapkiz.Com
Home | Youtube | Dailymotion | Music | DMCA | Contact us

0.54800486564636

bot....!